X
    Категорије: Новости

Доста је!

Поштовани саборци, искрене патриоте и сви они којима је стало до истине. Имам обавезу да вас упозорима на злочин према учесницима одбрамбено-отаџбинског рата који се дешава пред нашим очима, а сви то нијемо и без ријечи посматрамо. На сцени је брутална крађа права и увођење у право разних смутљиваца, дезертере и оних који су се читав рат извлачили. Уз помоћ свједока преко ноћи постају борци, и то борци I. категорије! Ако још има бар мало части у нама морамо томе стати у крај.

Позивам све часне борце да дигнемо свој глас и заштитимо бар тојер све су нам украли!

Украли су нам младост, право на школовање и напредовање, мјесто у друштву које нас следује, заслуге, привилегије и све остало. Имамо чак случајева да су појединци уз помоћ свједока „завршили“ школе и касније купили факултете, а данас свједоче ратним профитерима да су борци I. кат. Крајње је вријеме да кажемо свима

ДОСТА ЈЕ!

То нам је дужност и обавеза. Како смо деведесетих стали у одбрану својих огњишта и нејачи тако данас морамо стати у одбрану својих права. Тешко је сазнати имена фалсификатора и оних који им помажу у вршењу тог кривичног дјела па стога предлажем да захтјевамо од институција да се формира комисија која ће урадити ревизију свих оних који су уведени у право или прешли из ниже категорију у вишу уз помоћ свједока. То је бар лако.

НЕМАМО ПРАВО ЋУТАТИ!

 

gensekvrs:
Везани чланци