НОСТАЛГИЈА ИЗБРИСАНИХ

Неки људи никако да преболе чињеницу да огромној већини „Ветерана Републике Српске“ није жао што су баш они избрисани из евиденције. Носталгија избрисаних је разумљива, јер су превише били уважени од предсједника „Ветерана Републике Српске“ па су на његов приједлог добили и уважавање других. Било им је мало да буду неко, у Удружењу па су постали нико ван Удружења.

Већина у Удружењу је мишљења да су избрисани појединци требали бити избрисани давно!

Оно што је већини жао, јесте што та иста неколицина избрисаних шири лажи како су њиховим брисањем избрисани и ветерани којима је са обмањивачима заједничко само то што су из истог Општинског Одбора а у суштини немају никакве везе са глупостима умишљених појединаца који једину подршку и могу имати само код неколицине неупућених.

Конкретно пет ветерана воде игру: Драган Савић из Источног Сарајева, Недељко Клинцов из Градишке, Горан Новчић из Требиња, Ристо Јефтић из Рогатице и Момир Дабић из Соколца.

Од њих 5, тројица су већ избрисана из евиденције „Ветерана“ и не представљају никога.

Никога не представљају: Драган Савић, Недељко Кинцов и Горан Новчић и код себе имају Одлуке Органа ВРС-а из којих се јасно види да су искључени и избрисани из евиденције,

Међутим, упорно се лажно представљају као функционери „Ветерана Републике Српске“ због чега им следи кривична пријава за лажно представљање.

Ристи Јефтићу предстоји поступак пред Судом Части и до окончања поступка он може легитимно да дјелује у свом науму, као и Момир Дабић за чију солидарност са овом групом избрисаних ми имамо разумијевања, јер није наносио штету „ветеранима“ клеветама на друштвеним мрежама. или то бар није радио тако драстично као поменути избрисани тројац.

Наводно имају подршку Херцеговине и Романије а на „њихово дружење сератора на фејсбуку“ не иду легитимни представници: Требиња, (двојица од 11 би да иде и нек иде) Љубиње,( од 11 нико) Гацко (од 11 нико), Трново (0д 11 нико)Невесиње (од 11 нико – иде неки Пантић из Мостара који нема никакве везе са „ветеранима РС).

Ко иде? Петорица са списка и десетак нелегалних присталица! Осим, ако бившег предсједника Скупштине Драгана Савића није одлучила подржати страначка структура која га је и гурнула у ову авантуру.
Али, Драган губи из вида да „“Ветерани републике Српске“ имају уредну евиденцију о свом чланству које је нестраначко и свестраначко тако да му чланске карте партије/странке која води хајку против „ветерана“ – неће помоћи. Остаће и даље бивши предсједник Скупштине „Ветерана Републике Српске“ па ће као такав заслужено бити одбачен и од те странке, јер ће и они схватити да је преварант који се чак и Богу лажно моли и да је управо зато и без Божје и без људске подршке.

Закључак: Свако има право да ради оно што мисли да треба и да најбоље зна. Тако имају право и ови вишемјесечни непријатељи идеје „Ветерана“ да држе састанке, јавне и тајне.

Али имају проблем који никако да ријеше а то је: КАКО НЕКОЛИЦИНУ ПРЕТВОРИТИ У ОГРОМНУ ВЕЋИНУ!

ОНИ НИКАКО! ЧАК НИ ЛАЖИМА И ОБМАНАМА ЈЕР СУ ПРОЧИТАНИ ДАВНО! Штета је само у томе што истог тренутка кад су прочитани нису и избрисани.

Али, сви гријешимо. и „ветерани“ су само људи који пуно раде и помало гријеше у процјенама!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *